Bases reguladores del sor...15-03-2021

Última revisión
17/03/2021

Bases reguladores del sorteig de la campanya de dinamització comercial 100x100 restauració local, Programa reiniciem. - Boletín Oficial de Barcelona de 15-03-2021

Tiempo de lectura: 7 min

Tiempo de lectura: 7 min

Relacionados:

Bases reguladores del sorteig de la campanya de dinamitzacio comercial 100x100 restauracio local, Programa reiniciem. - Boletín Oficial de Barcelona de 15/03/2021

Plazo de la solicitud:Ver Detalles, 15/03/2021 hasta ----

Beneficiarios:

Tipo: Bases

Boletín: Boletín Oficial de Barcelona

Categorías: Comercio y marketing, Familia, Medio Ambiente, Hostelería y hoteles, Vivienda e hipotecas

(Páginas 39-44)


BASES REGULADORES DEL SORTEIG DE LA CAMPANYA DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL '100X100 RESTAURACIÓ LOCAL' - PROGRAMA REINICIEM

Aquestes bases tenen com a finalitat regular les condicions i el procediment a seguir per a la concessió de subvencions en espècie, en règim de concurrència no competitiva, mitjançant el sorteig que realitzarà l Ajuntament de Sant Joan Despí en el marc de la campanya de dinamització comercial 2021 ' 100x100 RESTAURACIÓ LOCAL' Reiniciem Sant Joan Despí (entre els dies 15 de març i 1 d abril de 2021).

I. OBJECTE

La campanya de dinamització '100x100 Restauració Local' té com a objectiu, la promoció, publicitat i visibilitat del sector de la restauració de Sant Joan Despí així com el foment del consum de la ciutadania als mencionats establiments de la ciutat.

Les restriccions a la mobilitat de les persones així com les exigències de tancament i aforaments i horaris limitats de restauració provocades per la pandèmia de la Covid-19 han tingut conseqüències econòmiques en aquestes activitats. Per aquest motiu des de Pla Reiniciem Sant Joan Despí s han definit diferents accions d impuls al sector, entre d altres la realització de campanyes de dinamització i promoció comercial.

Des del departament de Comerç i l Oficina Reiniciem es vol donar visibilitat als comerços, serveis i la restauració local així com incentivar-ne les vendes. Amb aquest objectiu, s ha pensat realitzar una campanya adreçada a fomentar el consum a la Restauració Local, de reclam publicitari i dinamització dels eixos comercials que es reforçarà amb un sorteig de targetes de compra per consum a la restauració de Sant Joan Despí entre les persones que participin al sorteig electrònic creat a l efecte.

Per aquesta finalitat, s ha portat a terme l acció de difusió de la campanya entre la restauració local, per tal que es puguin adherir a l acció de dinamització.

II. REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

El requisits i condicions que han de complir les persones interessades en participar en el sorteig de la campanya de dinamització comercial 2021 ' 100x100 RESTAURACIÓ LOCAL' Reiniciem Sant Joan Despí (entre els dies 15 de març i 1 d abril de 2021)i poder obtenir una targeta per gastar en establiments de restauració local són les següents:

R Ser més gran de 18 anys.

R Estar empadronat a Sant Joan Despí

R Únicament es pot omplir un formulari per DNI.

R Omplir correctament i enviar a través de la web el formulari de participació, disponible a la web 'restauraciosjd.cat', entre els dies 15 de març i 1 d abril de 2021, amb les se- güents dades:

o Nom i cognoms

o DNI

o Adreça

o Barri

o Telèfon de contacte

o Sexe

o Data Naixement

III. PROCEDIMENT DEL SORTEIG

L acció de dinamització consisteix en incentivar el consum als establiments de restauració Sant Joan Despí. La persones interessades en participar en el sorteig electrònic, que tindrà lloc el dia 13 d abril de 2021 a les 13.00, hauran de sol·licitar la seva participació, entrant en la web 'restauraciosjd.cat' i omplint el formulari de recollida de dades, tot indicant:

o Nom i cognoms

o DNI

o Adreça

o Barri

o Telèfon de contacte

o Sexe

o Data Naixement

L Ajuntament no és responsable que les dades proporcionades per les persones participants siguin exactes i veraces. Per tant, no tindran dret a reclamar res en cas que aquestes dades siguin incorrectes.

' Les sol·licituds de participació en el sorteig de la campanya '100x100 Restauració Local', es podran tramitar a través de la web 'restauraciosjd.cat' entre les 00.00 hores del dia 15 de març i les 23:59 hores del dia 1 d abril de 2021. No es tindran en consideració les participacions que es realitzin amb anterioritat o amb posterioritat a les dates assenyalades.

' Una vegada omplerta i enviada la sol·licitud de participació, l interessat rebrà via mail la confirmació de la seva sol·licitud amb un número de participant en el sorteig electrònic.

' El dia 13 d abril de 2021, tindrà lloc el sorteig electrònic i virtual, per escollir 100 formularis de participació, que seran els números premiats amb 100 targetes moneders per valor de 100,00¬ cadascuna per consumir a la restauració local.

' Només es podrà ser premiat/da una vegada al mencionat sorteig.

' No podran participar al sorteig les persones que siguin titulars dels establiments de restauració de Sant Joan Despí.

' La dinàmica del sorteig serà la següent:

1.- Entre tots els números de participants que hagin enviat el seu formulari se n escolliran 100. A cada número s assignarà una targeta.

2.- A continuació, S escollirà un màxim de 20 formularis a més a més, de reserva (per si els escollits en primera opció, no compleixen amb els requisits de participació)

3.- Es comprovarà que els formularis siguin correctes, segons els requisits de participació.

4.- Si el formulari no és correcte, es procedirà a escollir el primer formulari reserva i així successivament.

5.- Es contactarà amb els premiats per informar-los del resultat del sorteig.

6.- Les targetes seran entregades als destinataris a partir del dia 19 d abril pel servei de missatgeria a domicili.

7.- La targeta es podrà gastar fins el 31 de juliol de 2021, únicament en establiments locals de Restauració, adherits a la campanya 100x100 Restauració.

L Ajuntament es reserva el dret d escurçar, prorrogar, modificar o cancel·lar aquest sorteig si circumstàncies excepcionals impedissin la seva realització.

IV. PREMIS

Els premis consisteixen en 100 targetes moneder per valor de 100 ¬ cadascuna per gastar a la restauració local.

Les 100 persones premiades, seran contactades i els hi serà entregada, a partir del dia 19 d abril, la targeta moneder carregada amb 100¬ per tal de consumir a la restauració local adherida a la campanya '100x100 Restauració Local' fins el dia 31 de juliol de 2021.

El lliurament de la targeta es farà mitjançant servei de missatgeria.

V. JUSTIFICACIÓ PREMIS

La justificació dels premis, serà comprovada mitjançant aplicació de les targetes moneder relacionat amb els Fucs (números de datàfons) dels establiments de restauració adherits a la campanya '100x100 Restauració Local'

VI. PUBLICITAT

L Ajuntament de Sant Joan Despí publicarà les bases i subvencions concedides sota la campanya de dinamització '100x100 Restauració Local' al Butlletí Municipal , Xarxes Socials i E-Tauler, al Butlletí Oficial de la Província i la BDNS (Base de Datos Nacional de Subvenciones).

VII. CONDICIONS ANUL·LACIÓ SORTEIG COVID-19

Aquest sorteig pot ser cancel·lat si les condicions de celebració de la campanya de dinamització comercial alteren l objectiu de la mateixa, degut a restriccions provocades per la pandèmia de la Covid-19 (restriccions a la mobilitat, tancament d establiments, etc.), sense dret a indemnitzacions ni compensacions si no s ha fet ús de les targetes.

L Ajuntament queda exonerat de qualsevol responsabilitat derivada del consum que es faci amb les targetes a la restauració local adherida, o aquella que impedeixi el normal desenvolupament de la promoció per causes alienes a la seva voluntat.

VIII. ACCEPTACIÓ DE CONDICIONS

Tant les persones participants d aquesta promoció, com els establiments de restauració adherits accepten les condicions que la regeixen i el criteri i decisió que l Ajuntament adopti sobre qualsevol qüestió que se n derivi.

En especial, pel que fa als establiments restauradors, de totes les obligacions condicionades als protocols i restriccions determinats per les autoritats sanitàries i la normativa vigent.

IX. PROTECCIÓ DE DADES

D acord amb Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals:

Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals.-

Base jurídica del tractament: Missió en interès públic, exercici de poders públics, compliment d obligació legal.

Responsable del tractament: Ajuntament de Sant Joan Despí. Finalitat del tractament: Campanya de dinamització comercial. Exercici de drets dels interessats: D accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d oposició al tractament, adreçant-vos a l Oficina d Atenció Ciutadana: Camí del Mig, 9. 08970 Sant Joan Despí.

Informació addicional:ampliada a 'Política de Protecció de Dades' al web www.sjdespi.cat - Protecció de dades

Signatura

Firmado

Mª Belén García Criado Primera Tinent Alcalde

Presidenta Àrea Territori, Espai públic, Medi Ambient Planejament urbanístic, Sostenibilitat ambiental, Mobilitat i Habitatge

Bases reguladores del sorteig de la campanya de dinamització comercial 100x100 restauració local, Programa reiniciem. - Boletín Oficial de Barcelona de 15-03-2021

Ver el documento "Bases reguladores del sorteig de la campanya de dinamització comercial 100x100 restauració local, Programa reiniciem. - Boletín Oficial de Barcelona de 15-03-2021"

Acceda bajo demanda

Accede a más de 4.000.000 de documentos

Localiza la información que necesitas