Convenio Colectivo de Sec...e Baleares

Última revisión
01/01/2004

Revision. Convenio Colectivo de Sector de CENTROS DE ASISTENCIA, DIAGNOSTICO, ATENCION, REHABILITACION Y PROMOCION DE PERSONAS CON DISCAPACIDAD de Baleares

Sector Autonómico. Versión anterior. NO VIGENTE. Validez desde 01 de Enero de 2004

Tiempo de lectura: 4 min

Tiempo de lectura: 4 min

Resolución del director general de Treball i Salut Laboral de fecha 27-06-2003, por la que se hace pública el acta del 21-052003, de la Mesa negociadora de “mejoras de ámbito autonómico” del Convenio Colectivo Nacional de: Asistencia, atención, diagnóstico, rehabilitación y promoción de personas con discapacidad. (Boletín Oficial de las Islas Baleares num. 102 de 17/07/2003)

Preambulo

La Representación legal empresarial y la de los trabajadores: UNAC, FETE- UGT y FE- CC.OO., han suscrito el acta del 21-05-03, de "mejoras de ámbito autonómico" del Convenio Colectivo Nacional de: Asistencia, atención, diagnóstico, rehabilitación y promoción de personas con discapacidad, y he visto el expediente, y conforme el art. 90.3 del Estatuto de los Trabajadores, el Real Decreto 1040/81, de 22 de mayo, y el art. 60 de la Ley 30/92, de 26 de noviembre, de Régimen Jurídico de las Administraciones Públicas y del Procedimiento Administrativo Común, modificada por la Ley 4/99 de 13 de enero (B.O.E. del 14-01-99) ;

RESUELVO:

1.- Inscribirlo en el Libro de Registro de Convenios Colectivos de la Direcció General de Treball i Salut Laboral, depositarlo en la misma y que se informe de ello a la Mesa negociadora.

2.- Publicar esta resolución y el acta citada, en el BOIB.

Palma, 27 de Junio de 2003. El Director General de Trabajo y Salud Laboral. Fernando Galán Guerrero (ver texto en la versión catalana)

D'ÀMBIT AUTONÒMIC DEL CONVENI NACIONAL DE "ASISTENCIA, ATENCIÓN, DIAGNÓSTICO, REHABILITACIÓN Y PROMOCIÓN DE PERSONAS CON DISCAPACIDAD".

Reunits a la seu de la UNAC a Palma, el dia 21 de maig de 2003, els representants de les organitzacions sindicals i patronals més representatives del sector dels centres d'assistència, atenció, diagnòstic, rehabilitació i promoció dels discapacitats; d'una banda, els Srs. Francisco J. Verdejo, Isabel Ripoll i Mónica Gago Alonso en representació de FETE- UGT i la Sra. Marta Arqué en representació de FE- CCOO, i d'altra, els Srs. Juan Perera, Francisca Ordóñez, Antoni Gayá, Fernando Rey Maquieira i l'assessor Marc González en representació de la UNAC.

ACORDEN:

PRIMER

Fixar en 75 euros mensuals (42 euros inicials + 33 euros d'increment) , l'import del "Complement de concert" derivat de les millores del mòdul compromeses per l'administració de la Conselleria de Benestar Social, amb efectes del dia primer de gener de 2003.

Aquest complement, de caràcter salarial, es liquidirà, pel que fa a aquest segon tram, de forma linial per a totes les categories professionals, sens perjudici d'allò que les parts puguin pactar pel següent tram previst per l'any 2004.

Aquesta quantitat de 75 euros s'abonarà de forma ininterrompuda fins que s'aprovi el tercer tram previst per l'any 2004 del citat Complement de Concert.

SEGON

L'abonament d'aquest complement estarà vinculat al seu efectiu finançament públic, en tant es mantengui el règim de concerts.

TERCER

S'autoritza als centres a pagar quantitats a compte mentre no es publiqui en el BOIB el present acord. Un cop publicat aquest acord, els centres disposaran de trenta dies per tal de liquidar les diferències i el enderreriments.

QUART

És competència de cadascuna de les empreses l'aplicació dels principis generals de compensació i absorció pel que fa a les millores individuals o colectives que els seus treballadors venguessin gaudint respecte d'allò que estableix el Conveni Col.lectiu d'àmbit nacional.

CINQUÈ

Aquest acord es depositarà davant la Direcció General de Treball de la Conselleria de Treball i Formació del Govern de les Illes Balears, i es publicarà al BOIB als efectes legals que pertoquin.

Així mateix, es depositarà aquest acord davant la Comissió Paritària del Conveni Col.lectiu nacional, pel seu coneixement.

SIXÈ

Es faculta al Secretari, Sr. Francisco J. Verdejo Pérez, per tal que pugui dur a terme tots els tràmits per al dipòsit, registre i publicació del present acord, així com per la remissió a la Comissió Paritària del Conveni nacional.

I, sense més assumptes que tractar, signen aquesta acta d'acord a les 12'00 hores en el dia i lloc especificats a l'encapçalament