Convenio Colectivo de Sec...e Baleares

Última revisión
21/12/2007

Revision. Convenio Colectivo de Sector de CENTROS DE ASISTENCIA, DIAGNOSTICO, ATENCION, REHABILITACION Y PROMOCION DE PERSONAS CON DISCAPACIDAD de Baleares

Sector Autonómico. Versión anterior. NO VIGENTE. Validez desde 01 de Enero de 2005

Tiempo de lectura: 4 min

Tiempo de lectura: 4 min

Resolucio del director general de Treball, per la qual es fa public l Acord d actualitzacio del Complement de Concert d Ambit Autonomic per al Personal dels Centres Assistencials del Sector d Atencio a Persones amb Discapacitat. Codi del conveni: 990985. (Boletín Oficial de las Islas Baleares num. 188 de 20/12/2007)

Preambulo

Vist el text esmentat a l'assumpte i d'acord amb l'art. 90.3 de l'Estatut dels treballadors, el Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col· lectius de treball, i l'art. 60 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, del règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999 de 13 de gener (BOE del 14.01.99);

Aquesta Direcció General de Treball resol:

Primer

Ordenar la inscripció de l'Acord esmentat en el corresponent Registre d'aquest Centre directiu, amb notificació a la comissió negociadora.

Segon

Disposar la seva publicació en el BOIB.

Palma, 11 de desembre de 2007

El director general de Treball

Pere Aguiló Crespí

ACORD D'ACTUALITZACIÓ DEL COMPLEMENT DE CONCERT D'ÀMBIT AUTONÒMIC PER AL PERSONAL DELS CENTRES ASSISTÈNCIALS DEL SECTOR D'ATENCIÓ A PERSONES AMB DISCAPACITAT.

Reunits a la seu de la UNAC a Palma, el dia 14 de novembre de 2007, els representants de les organitzacions sindicals i patronals més representatives del sector dels centres i serveis d'atenció a persones amb discapacitat, acollides al 'Convenio colectivo general de centros y servicios de atención a personas con discapacidad', abans 'Convenio nacional de asistencia, atención diagnóstico, rehabilitación y promoción de personas con discapacidad' ; d'una banda la Sra. Carme Santamaria Pascual en representació de FETEUGT, el Sr. Rafael Pons Campos en representació de FECCOO, i d'altra el Sr. Juan Perera Mezquida en representació de la UNAC y el Sr. Jesús Luna Fernández en representació de FoQUA.

MANIFESTEN:

I.- Dins el marc de la mesa negociadora de millores d'ambit autonòmic creada a l'empar del conveni col· ectiu estatal i l'Estatut dels Treballadors es va establir un 'Complement de concert' derivat de les millores del mòduls del concert amb l 'administració.

II.- Aquest complement es va concretar, distribuir i acordar en forma d' abonament durant els anys 2002, 2003 i 2004.

III.- Al'acord signat el dia 14 de desembre de 2004 i publicat amb data 27 de gener de 2005 al BOIB, en el punt primer, entre d'altres, es recollia:

'Aquesta quantitat de 110 euros s'incrementarà anualment en el % que s'incrementin els concerts'.

IV.- Atesa la complexitat inherent al sector deguda a la seva diversitat i heterogeneitat, i per tal d'afavorir i possibitar el cumpliment de l'acord signat

ACORDEN:

PRIMER

Actualitzar el 'Complement de Concert' per els anys i quantitats següents:

- 2005 - increment de 3,74 € 113,74 €

- 2006 - increment de 3,41 € 117,15 €

- 2007 - increment de 3,98 € 121,13 €

SEGON

L'increment per l'any 2007 és independent del posible increment que es pugui arribar dins l'actual negociació amb l'administració per tal de millorar el sector

TERCER

Els centres podran pagar quantitats a compte mentre no es publiqui en el BOIB el present acord. Un cop publicat, els centres disposaran de trenta dies per tal de liquidar les diferències i els enderreriments.

QUART

Aquest acord es depositarà davant la Direcció General de Treball de la Conselleria de Treball i Formació del Govern de les Illes Balears, i es publicarà al BOIB als efectes legals que pertoquin. Així mateix, es depositarà aquest acord davant la Comissió Paritària del Conveni Col· lectiu nacional, pel seu coneixement.

CINQUÈ

Es faculta a la secretària, Sra. Ana Suárez Martínez , per tal que pugui dur a terme tots els tràmits per al dipòsit, registre i publicació del present acord, així com per la remissió a la Comissió Paritària del Conveni nacional.

I, sense més assumptes que tractar, signen aquesta acta d'acord a les ... hores en el dia especificats a l'encapçalament.

Per la part patronal

Juan Perera Mezquida

UNAC

Jesús Mª Luna Fernández

FoQUA

Per la part social

Carme Santamaria Pascual

FETEUGT

Carlos Estruch Vidal

FE. CCOO