Convenio Colectivo de Sec... Tarragona

Última revisión
20/09/2012

Modificacion/Interpretacion. Convenio Colectivo de Sector de TRANSPORTE DE MERCANCIAS POR CARRETERA Y LOGISTICA (43001325011994) de Tarragona

Sector Provincial. Versión anterior. NO VIGENTE. Validez desde 20 de Septiembre de 2012

Tiempo de lectura: 4 min

Tiempo de lectura: 4 min

Documento oficial en PDF(Páginas 29-30)

Acord de la comissio paritaria conveni col lectiu transports de mercaderies per carretera i la logistica de la provincia, 2012. Codi conveni 4301325. (Boletín Oficial de Tarragona num. 219 de 20/09/2012)

Preambulo

2012-09969

Generalitat de Catalunya

Departament d Empresa i Ocupació - Serveis Territorials a Tarragona

RESOLUCIÓ de 24 d agost de 2012, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del text de l Acta de la Comissió paritària, de data 10 de juliol del 2012, del Conveni col·lectiu de treball del sector del transport de mercaderies per carretera i la logística, de la província de Tarragona per a l any 2012 (codi de conveni núm. 4301325).

Vist el text de l Acta d acord de la Comissió paritària del Conveni col·lectiu de treball del sector del transport de mercaderies per carretera i la logística de la província de Tarragona, mitjançant el qual fan una interpretació de l article 10 del conveni; subscrit, per la part empresarial, per la Federació empresarial d auto transports de la província de Tarragona (FEAT) i, per part dels treballadors, pels sindicats CCOO i UGT, en data 10 de juliol de 2012 i presentat per les mateixes parts en data 23 de juliol de 2012. I de conformitat amb el que estableixen l article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1-1995, de 24 de març, pel qual s aprova el text refós de la Llei de l estatut dels treballadors; l article 2.1.a) del Reial decret 713-2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; l article 170.1 e) i j) de la Llei orgànica 6-2006, de 19 de juliol, de reforma de l Estatut d autonomia de Catalunya, la Resolució TRE-1398-2002, de 30 d abril de delegació de competències en matèria de relacions laborals als Serveis Territorials a Tarragona, el Decret 352-2011, de 7 de juny, de reestructuració del Departament d Empresa i Ocupació, i altres normes d aplicació;

RESOLC:

1.

Disposar la inscripció de l Acta de l acord de la Comissió paritària, de data 10 de juliol de 2012, mitjançant el qual fan una interpretació de l article 10 del Conveni col·lectiu de treball del sector del transport de mercaderies per carretera i la logística, de la província de Tarragona, per a l any 2012, en el corresponent Registre de convenis i acords col·lectius de treball amb funcionament a través de mitjans electrònics dels Serveis Territorials del Departament d Empresa i Ocupació a Tarragona.

2.

Disposar-ne la publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió paritària del Conveni col·lectiu.

Tarragona, 24 d agost de 2012.

El director dels Serveis Territorials, P.A. (per resolució del secretari general de data 06-07-2011), M. del Pilar Alier Cortés, cap del Servei de Coordinació.

Transcripció del text literal signat per les parts

ACTA:

de reunió de la Comissió Paritària del Conveni Col·lectiu del transport de mercaderies per carretera i la logística de la província de Tarragona per a l any 2012.

A la ciutat de Tarragona, sent les disset hores del deu de juliol de dos mil dotze, en la Seu Social de FEAT del polígon industrial de Riu Clar, ubicada al carrer Sofre, parc. 3-7 de Tarragona; es reuneixen les persones sota relacionades, constituint-se la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu del transport de mercaderies per carretera i la logística de la província de Tarragona.

Assistents:

Representació Empresarial: Sra. Susana Garcia, Sra. Meritxell Latorre, Sra. Gemma Aragonès, Sr. Enric Segarres i Sr. Jose Antonio Hergueta.

Assessor: Javier Torres.

Representació dels treballadors:

Per UGT: Jordi Mercadé, Sr. Miguel Angel Soto, Sr. Demetrio López, Sra. Esther Galcerà, Sr. Oscar Mateu.

Assessora: Sra. Núria Gilgado.

Per CCOO: Sr. Andrés Toledo, Sr. Joaquin Royuela i Sr. Mariano Muñoz.

Assessor:

El motiu de la reunió de la Comissió Paritària es atendre la consulta realitzada per la empresa Gruas David Tarragona, S.A. en relació a si és d aplicació l article 10, subrogació de treballadors en activitats logístiques, en el supòsit de finalització del contracte que tenen amb l Ajuntament de Tarragona per al servei de grua municipal. S adjunta còpia de la consulta com annex a la present acta.

La Comissió Paritària entén que no és d aplicació l esmentat article 10, ja que afecta exclusivament a determinats operadors logístics i no a les empreses de transport.

Es faculta a Núria Gilgado Barbadilla, en representació del sindicat UGT, a realitzar els tràmits corresponents per al registre i publicació d aquest acord.

I sense més assumptes a tractar s aixeca la reunió en el lloc i data a dalt esmentats, signant la present Acta en prova de conformitat.

..