Convenio Colectivo de Sec... Tarragona

Última revisión
20/09/2012

Revision. Convenio Colectivo de Sector de TRANSPORTE DE MERCANCIAS POR CARRETERA Y LOGISTICA (43001325011994) de Tarragona

Sector Provincial. Versión anterior. NO VIGENTE. Validez desde 01 de Enero de 2012

Tiempo de lectura: 4 min

Tiempo de lectura: 4 min

Documento oficial en PDF(Páginas 27-28)

Prorroga del conveni col lectiu del sector transports de mercaderies per carretera i la logistica de la provincia de Tarragona, any 2012. Codi conveni 4301325. (Boletín Oficial de Tarragona num. 219 de 20/09/2012)

Preambulo

2012-09968

Generalitat de Catalunya

Departament d Empresa i Ocupació - Serveis Territorials a Tarragona

RESOLUCIÓ de 24 d agost de 2012, per la qual es disposa la inscripció i la publicació del text de l Acta de la Comissió negociadora que estableix la pròrroga del Conveni col·lectiu de treball del sector del transport de mercaderies per carretera i la logística, de la província de Tarragona, per a l any 2012 (codi de conveni núm. 4301325).

Vist el text de l Acta d acord de la Comissió negociadora que disposa la pròrroga del Conveni col·lectiu de treball del sector del transport de mercaderies per carretera i la logística de la província de Tarragona; subscrit, per la part empresarial, per la Federació empresarial d auto transports de la província de Tarragona (FEAT) i, per part dels treballadors, pels sindicats CCOO i UGT, en data 10 de juliol de 2012 i presentat per les mateixes parts en data 23 de juliol de 2012. I de conformitat amb el que estableixen l article 90.2 i 3 del Reial decret legislatiu 1-1995, de 24 de març, pel qual s aprova el text refós de la Llei de l estatut dels treballadors; l article 2.1.a) del Reial decret 713-2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball; l article 170.1 e) i j) de la Llei orgànica 6-2006, de 19 de juliol, de reforma de l Estatut d autonomia de Catalunya, la Resolució TRE-1398-2002, de 30 d abril de delegació de competències en matèria de relacions laborals als Serveis Territorials a Tarragona, el Decret 352-2011, de 7 de juny, de reestructuració del Departament d Empresa i Ocupació, i altres normes d aplicació;

RESOLC:

1.

Disposar la inscripció de l Acta de la Comissió negociadora, de data 10 de juliol de 2012, per la qual es disposa la pròrroga del Conveni col·lectiu de treball del sector del transport de mercaderies per carretera i la logística, de la província de Tarragona, per a l any 2012, en el corresponent Registre de convenis i acords col·lectius de treball amb funcionament a través de mitjans electrònics dels Serveis Territorials del Departament d Empresa i Ocupació a Tarragona.

2.

Disposar-ne la publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona.

Notifiqueu aquesta Resolució a la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu.

Tarragona, 24 d agost de 2012.

El director dels Serveis Territorials, P.A. (per resolució del secretari general de data 06-07-2011), M. del Pilar Alier Cortés, cap del Servei de Coordinació

Transcripció del text literal signat per les parts

Acta de reunió de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu del transport de mercaderies per carretera i la logística de la província de Tarragona per a l any 2012.

A la ciutat de Tarragona, sent les setze hores del deu de juliol de dos mil dotze, en la seu social de FEAT del polígon industrial de Riu Clar, ubicada al carrer Sofre, parc. 3-7 de Tarragona, es reuneixen les persones sota relacionades, constituint-se la mesa negociadora del Conveni col·lectiu del transport de mercaderies per carretera i la logística de la província de Tarragona per a l any 2012.

Assistents:

Representació empresarial: Sra. Susana García, Sra. Meritxell Latorre, Sra. Gemma Aragonès Sr. Enric Segarres I Sr. José Antonio Hergueta.

Assessor: Sr. Javier Torres

Representació dels treballadors:

Per UGT: Jordi Mercadé, Sr. Miguel Ángel Soto, Sr. Demetrio López, Sra. Esther Galcerà, Sr.Òscar Mateu.

Assessora: Sra. Núria Gilgado.

Por CCOO.: Sr. Andrés Toledo, Sr. Joaquin Royuela i Sr. Marino Muñoz

Assessor:

Ambdues representacions arriben al següent acord en relació a la negociació col·lectiva de l any 2012

Primer. Increment salarial per a l any 2012 del 0% prorrogant el text articulat del Conveni col·lectiu del transport de mercaderies per carretera i la logística de la província de Tarragona en els mateixos termes actuals.

Segon. Facultar, a Núria Gilgado Barbadilla, en representació del sindicat UGT, a realitzar els tràmits corresponents per al registre i publicació d aquest acord.

I sense més assumptes a tractar s aixeca la reunió en el lloc i data a dalt esmentats, signant la present acta en prova de conformitat.

..