Convenio Colectivo de Emp... de Lleida

Última revisión
14/04/2014

Modificacion/Interpretacion. Convenio Colectivo de Empresa de CONSEJO COMARCAL DE EL SOLSONES. PERSONAL LABORAL de Lleida

Empresa Provincial. Versión Validez desde 14 de Abril de 2014 en adelante

Tiempo de lectura: 3 min

Tiempo de lectura: 3 min

Documento oficial en PDF(Páginas 101-102)

Anunci sobre acord adoptat amb els representats dels treballadors (Boletín Oficial de Lleida num. 72 de 14/04/2014)

Preambulo

El Consell Comarcal del Solsonès fa públic l acord adoptat entre l entitat i els representants dels treballadors el dia 7 de novembre de 2013, ratificat al Ple del Consell Comarcal del Solsonès en data 5 de desembre de 2013.

"Acord entre el Consell Comarcal del Solsonès i els representants dels treballadors del Consell Comarcal del Solsonès.

REUNITS:

D una banda, Joan Solà i Bosch, president del Consell Comarcal del Solsonès, Daniel Rovira i Ciuró, vicepresident del Consell Comarcal del Solsonès i M. Teresa Canal i Morera, gerent del Consell Comarcal del Solsonès.

De l altra, M. Lluïsa Camps i Solé, Alícia Torrent i Guix, Toni Jiménez i Pérez i Tània Pujol i Esteve, representants dels treballadors del Consell Comarcal del Solsonès.

ACORDEN:

1r.

Prorrogar l acord signat en data 2 d abril de 2013, ratificat en sessió plenària de 17 de maig de 2013, modificat l apartat I de l Acord amb efectes 1 de gener de 2014, quedant el següent redactat:

Aplicar a l exercici 2014 una reducció del 5.35% del sou brut anual al personal laboral i interí, al personal eventual de confiança i als dels òrgans de govern del Consell Comarcal del Solsonès, la qual cosa suposa un estalvi de 63.000 euros.

En cas que el Govern de l Estat o de la Generalitat obligui aplicar reduccions de salari al personal de totes les administracions, quedaran sense vigència les reduccions aprovades pel Consell Comarcal, sempre i quan la reducció aprovada per altres administracions sigui superior. Si és inferior, s aplicarà la diferència fins a arribar l import acordat al Consell Comarcal del Solsonès.

La disminució de les retribucions no afectarà a les bases de cotització de la seguretat social ni tampoc a les possibles indemnitzacions que s haguessin de satisfer en cas d acomiadaments o altres circumstàncies.

En cas que les administracions, estatals o autonòmica, estableixin alguna millora laboral que no afecti econòmicament a la corporació, es valorarà la seva aplicació al personal del Consell Comarcal del Solsonès.

En el cas que la situació econòmica del Consell Comarcal del Solsonès millorés durant el 2014 es comunicarà i es valorarà la possibilitat de modificació d aquest acord.

Excepcionalment per al 2014, els dies d assumptes propis de l exercici 2012 i 2013 no gastats es podran gaudir fins al 31 de desembre de 2014.

2n.

Pel que fa a la resta d acords i disposicions, es mantenen vigents els establerts en l acord signat el dia 2 d abril de 2013. Aquesta pròrroga implica que qualsevol referència que l esmentat acord faci a l exercici 2013 s entén aplicable a l exercici 2014.

3r.

El present acord serà vigent a partir de l 1 de gener de 2014 i fins al 31 de desembre de 2014. A partir de mes d octubre, si es disposa de la informació necessària, les dues parts es tornaran a asseure per estudiar les condicions laborals de cara al 2015."

Solsona, 4 d abril de 2014 El president, Joan Solà i Bosch