Convenio Colectivo de Emp...e Baleares

Última revisión
16/12/2008

Convenio Colectivo de Empresa de AYUNTAMIENTO DE SANTA MARGARITA. PERSONAL LABORAL (07002442011900) de Baleares

Tiempo de lectura: 3 min

Tiempo de lectura: 3 min

Documento oficial en PDF(Páginas 90-90)

Resolucion del Director General de Trabajo por la que se registra y se dispone la publicacion oficial de la modificacion del Convenio Colectivo para el personal laboral del Ayuntamiento de Santa Margarita de la Comunidad Autonoma de las Islas Baleares. (Boletín Oficial de las Islas Baleares num. 176 de 16/12/2008)

Visto el texto citado en el asunto, de acuerdo con el art. 90.3 del Estatuto de los Trabajadores, el Real Decreto 1040/1981, de 22 de mayo sobre Registro y Depósito de Convenios Colectivos de Trabajo y el art. 60 de la Ley 30/1992, de 26 de noviembre, de Régimen Jurídico de las Administraciones Públicas y del Procedimiento Administrativo Común, modificada por la Ley 4/1999, de 13 de enero;

Esta Dirección General de Trabajo resuelve: Primero.- Ordenar la inscripción de la modificación del Convenio Colectivo arriba indicado en el correspondiente Registro de este Centro Directivo, con notificación a la Comisión negociadora.

Segundo.- Disponer su publicación oficial en el BOIB.

El Director General de Trabajo

Pere Aguiló Crespí Palma, 27 de noviembre de 2008

(Ver modificación en versión catalán)

- Afegir una nova clàusula addicional al Conveni col· lectiu del personal laboral entre l’ajuntament de Santa Margalida i els laborals al servei de la Corporació, amb el següent contingut:

‘Clàusula addicional 3a. Ajudes per renovació permís de conduir La corporació es farà càrrec de les despeses derivades de la renovació dels permisos de conduir vehicles especials de tots els laborals que condueixin vehicles especials de/per a l’Ajuntament’

I - Modificar l’article 18.2 del Conveni col· lectiu del Personal Laboral de l’Ajuntament de Santa Margalida en el següent sentit:

‘2.- Totes dues parts acorden reduir al mínim indispensable les hores extraordinàries. En cap cas les citades hores excediran de 80 anuals per treballador excepte de les raons justificades previstes en l’article 35 de l’Estatut dels treballadors. ’

Santa Margalida, 6 de novembre de 2008 Martí Àngel Torres Valls, Ana Maria Rodríguez Arbona, Bernat Amengual Mulet, Antoni Moragues Estelrich, Antoni Gayà Molinas, Joan Morey Oliver, Antoni Alemany Cifre y Margalida Fornes Ramis.

Resolució del director general de Treball mitjançant la qual es disposa el registre i la publicació oficial de la modificació del Conveni Col· lectiu del personal laboral de l’Ajuntament de Santa Margalida de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Vist el text esmentat a l’assumpte i d’acord amb l’art. 90.3 de l’Estatut dels treballadors, el Reial decret 1040/1981, de 22 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis col· lectius de treball, i l’art. 60 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, del règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999 de 13 de gener (BOE del 14.01.99);

Aquesta Direcció General de Treball resol: 

Primer.- Ordenar la inscripció de la modificació del Conveni Col· lectiu esmentada en el corresponent registre d’aquest Centre directiu, amb notificació a la comissió negociadora.

Segon.- Disposar la seva publicació en el BOIB.

El director general de Treball

Pere Aguiló Crespí 

Palma, 27 de novembre de 2008