Convenio Colectivo de Sec... Barcelona

Última revisión
02/08/2010

Modificacion/Interpretacion. Convenio Colectivo de Sector de COMERCIO DEL METAL (08000765011993) de Barcelona

Sector Provincial. Versión anterior. NO VIGENTE. Validez desde 02 de Agosto de 2010

Tiempo de lectura: 5 min

Tiempo de lectura: 5 min

Documento oficial en PDF(Páginas 64-65)

Anunci de resolucio de 28 de juny de 2010, en relacio amb la publicacio al Butlleti Oficial de la Provincia de Barcelona del Conveni collectiu del sector del comerç de metall de la provincia de Barcelona (codi de conveni num. 0800765) (Boletín Oficial de Barcelona num. 178 de 02/08/2010)

Preambulo

Vist que en data 23 de juny de 2010, el Sr. Antoni Marsal Fàbregas, en representació de la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM), el Sr. Joaquín Carrasco Saez, en representació de la FCTCHTJ-UGT de Catalunya i el senyor Esteban Sanabria Garnica en representació de la FECOHT-CCOO de Catalunya, Construcció i Afins d'Indústria d'UGT de Catalunya, van presentar un escrit en el qual posen de manifest:

a) Que les organitzacions abans esmentades són les components de la representació empresarial i la representació dels treballadors que integren la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu del sector del comerç de metall de la província de Barcelona;

b) Que el passat dia 12 de maig de 2010, es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona núm. 113 el Conveni col·lectiu del sector de comerç de metall de la província de Barcelona;

c) Que fins l'any 2009, el Conveni abans esmentat es publicava al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), motiu pel qual en la clàusula addicional tercera del Conveni col·lectiu s'estableix una referència al DOGC i no al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Atès que l'article 90.3 del Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març, pel qual s'aprova el Text refós de l'Estatut dels treballadors, estableix que "En el termini màxim de deu dies des de la presentació del conveni en el registre es disposarà per l'autoritat laboral la seva publicació obligatòria i gratuïta en el Butlletí Oficial de l'Estat o, en funció de l'àmbit territorial, en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma o en el Butlletí Oficial de la província corresponent."

A efectes d'evitar qualsevol confusió respecte l'efectivitat de determinades clàusules del Conveni col·lectiu,

Resolc:

-1

Que la publicació del Conveni col·lectiu per al sector del comerç de metall de la província de Barcelona (codi de conveni núm. 0800765) en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona no modifica ni altera l'eficàcia de cap de les clàusules del referit conveni, malgrat facin referència al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

-2

Disposar la publicació d'aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Notifiqueu aquesta Resolució a les representacions que formen part de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu per al sector de comerç del metall de la província de Barcelona.

Barcelona, 28 de juny de 2010 Salvador Álvarez Vega

Director general de Relacions Laborals

RESOLUCIÓN de 28 de junio de 2010, en relación a la publicación en el Boletín Oficial de la Provincia de Barcelona del Convenio colectivo del sector del comercio de metal de la provincia de Barcelona (código de convenio núm. 0800765)

Visto que en fecha 23 de junio de 2010, el Sr. Antoni Marsal Fàbregas, en representación de la Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM), el Sr. Joaquín Carrasco Saez, en representación de la FCTCHTJ-UGT de Cataluña y el señor Esteban Sanabria Garnica en representación de la FECOHT-CCOO de Cataluña, Construcción i Afines de Industria de UGT de Cataluña, han presentado un escrito en el que ponen de manifiesto

a) Que las organizaciones antes citadas son las componentes de la representación empresarial y la representación de los trabajadores que integran la Comisión Negociadora del Convenio colectivo del sector del comercio de metal de la provincia de Barcelona;

b) Que el pasado día 12 de mayo de 2010, se publicó en el Boletín Oficial de la Provincia de Barcelona núm. 113 el Convenio colectivo del sector de comercio de metal de la provincia de Barcelona;

c) Que hasta el año 2009, el Convenio antes citado se publicaba en el Diario Oficial de la Generalidad de Cataluña (DOGC), motivo por el cual en la cláusula adicional tercera del Convenio colectivo se establece una referencia al DOGC y no al Boletín Oficial de la Provincia de Barcelona.

Visto que el artículo 90.3 del Real decreto legislativo 1/1995, de 24 de marzo, por el que se aprueba el Texto refundido del Estatuto de los trabajadores, establece que "En el plazo máximo de diez días desde la presentación del convenio en el registro se dispondrá por la autoridad laboral su publicación obligatoria y gratuita en el Boletín Oficial del Estado o, en función del ámbito territorial, en el Boletín Oficial de la Comunidad Autónoma o en el Boletín Oficial de la provincia correspondiente."

A efectos de evitar cualquier confusión respecto a la efectividad de determinadas cláusulas del Convenio colectivo,

Resuelvo:

--1

Que la publicación del Convenio colectivo del sector del comercio de metal de la provincia de Barcelona (código de convenio núm. 0800765) en el Boletín Oficial de la Provincia de Barcelona no modifica ni altera la eficacia de ninguna de las cláusulas del referido Convenio, aunque hagan referencia al Diario Oficial de la Generalidad de Cataluña.

--2

Disponer la publicación de esta resolución en el Diario Oficial de la Generalidad de Cataluña y en el Boletín Oficial de la Provincia de Barcelona.

Notifíquese esta Resolución a las representaciones que forman parte de la Comisión Negociadora del Convenio colectivo del sector del comercio de metal de la provincia de Barcelona.

Barcelona, 28 de junio de 2010 El director general de Relaciones laborales, Salvador Álvarez Vega